28 feb 2023, 16:28

Момент 

  Poesía » De amor
217 0 0

Момент, за да те обичам,

да те вмъкна в моето сърце.

Момент, за да те закрилям,

да те обгърна с двете си ръце. 

 

Момент един е нужен,

двама да посрещнат вечността.

Момент някак си безгрижен,

да ги застигне любовта. 

 

Моменти не искам много,

само твоя търся аз.

Момент да потъна надълбоко

с твоя нежен глас. 

© Янита Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??