28 февр. 2023 г., 16:28

Момент 

  Поэзия » Любовная
212 0 0

Момент, за да те обичам,

да те вмъкна в моето сърце.

Момент, за да те закрилям,

да те обгърна с двете си ръце. 

 

Момент един е нужен,

двама да посрещнат вечността.

Момент някак си безгрижен,

да ги застигне любовта. 

 

Моменти не искам много,

само твоя търся аз.

Момент да потъна надълбоко

с твоя нежен глас. 

© Янита Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??