Момент, за да те обичам,
да те вмъкна в моето сърце.
Момент, за да те закрилям,
да те обгърна с двете си ръце.
Момент един е нужен,
двама да посрещнат вечността.
Момент някак си безгрижен,
да ги застигне любовта.
Моменти не искам много,
само твоя търся аз.
Момент да потъна надълбоко
с твоя нежен глас.
© Янита Атанасова Всички права запазени