24 jul 2016, 8:15

Момент 

  Poesía
688 2 17

седем капчици сол

седем сладки сълзи

половинка живот

четвъртинка мечти

от това е омесен

този слънчев момент

като мисъл се връщаш

и присядаш до мен

и ухае на обич

моят мъничък свят

явно някой отгоре

е помислил за нас

виж запалил е огън

за да ни събере

и оставил е пълно

с птичи песни небе

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??