9 ene 2011, 15:42

Момент, любов 

  Poesía » De amor
837 0 0

Любов ли си, тъга ли си - какво?

Намерих те сред светските несгоди.

За обич или просто самота…

сърцето ти, мечтателю, се бори?

 

Не спирай да ме гледаш и за миг,

защото този миг прескъпо струва,

когато в него другите жени

през твоя поглед палаво изплуват.

 

Със думи всяка тръпка не разваляй,

преплувай ме, недей стоя отвън,

а след това отплувай и прощавай.

Аз зная, че те няма, че си сън!

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??