18 +
той ми направи сандвич
с пушено сирене
и сигурно щеше да ме чука
до припадък
ако имахме достатъчно време
след това
ако имахме достатъчно време
щеше да подпре лицето си
на дясната ръка
а с лявата щеше да рисува кръгчета
около гърдите ми
щеше да каже - справяш се бейби
не го мисли толкоз
не си го слагай вътре
вътре може да има само вятър
сълзи некви
и думи знам го дори за мене няма място вътре
аз щях да се разплача неутешимо
от оргазма не от друго
щях да кажа няколко испански думи
на глас както и цялата самота
щеше да ме изчука
просто нямахме достатъчно време
нито пердета на прозорците
дори захар за кафето нямахме
хубавото е че имам ангел хранител
на А
*миг на съмнение
© Зорница Николова Todos los derechos reservados
Миг на НЕудовлетворение...