18 мар. 2010 г., 10:16

Moment of doubt * 

  Поэзия » Другая
539 0 3

18 +

 


той ми направи сандвич

с пушено сирене

и сигурно щеше да ме чука

до припадък

ако имахме достатъчно време

след това

ако имахме достатъчно време

щеше да подпре лицето си

на дясната ръка

а с лявата щеше да рисува кръгчета

около гърдите ми

щеше да каже - справяш се бейби

не го мисли толкоз

не си го слагай вътре

вътре може да има само вятър

сълзи некви

и думи знам го дори за мене няма място вътре

аз щях да се разплача неутешимо

от оргазма не от друго

щях да кажа няколко испански думи

на глас както и цялата самота

щеше да ме изчука

просто нямахме достатъчно време

нито пердета на прозорците

дори захар за кафето нямахме

хубавото е че имам ангел хранител

 

                                                                                               на А

*миг на съмнение

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??