8 oct 2008, 9:25

Моментно 2 

  Poesía » Otra
614 0 1
Не смея как си да те питам.
Вече не знам какво да опитам.
При всеки въпрос от моя страна,
получавам мълчание - и само това...

06.10.2008

© Нина Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??