8.10.2008 г., 9:25 ч.

Моментно 2 

  Поезия » Друга
556 0 1
Не смея как си да те питам.
Вече не знам какво да опитам.
При всеки въпрос от моя страна,
получавам мълчание - и само това...

06.10.2008

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??