3 oct 2008, 22:30

Момиче! 

  Poesía » Otra
631 0 3

Ти докосни ме пак с твоята нежна струна,

в душата ми мелодия любовна пак да прозвучи!

Ти докосни ме и не казвай нищо,

с очи щом аз целувам твойте очи!

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??