3 окт. 2008 г., 22:30

Момиче! 

  Поэзия » Другая
638 0 3

Ти докосни ме пак с твоята нежна струна,

в душата ми мелодия любовна пак да прозвучи!

Ти докосни ме и не казвай нищо,

с очи щом аз целувам твойте очи!

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??