Oct 3, 2008, 10:30 PM

Момиче! 

  Poetry » Other
630 0 3

Ти докосни ме пак с твоята нежна струна,

в душата ми мелодия любовна пак да прозвучи!

Ти докосни ме и не казвай нищо,

с очи щом аз целувам твойте очи!

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??