21 feb 2023, 14:15

Момиче 

  Poesía » Para niños
247 0 0

Момиче стройно и красиво срещнах аз.

С къдрава коса, червена като огъня в нас.

С рокля шарена като дъга.

С усмивка грееща като звезда.

И питам се сега, да не е това ангел с крила.

И оказа се обаче само едно сираче,

но дори да е сираче някой ден аз знам,

че ще стане царица на света голям.

© Stefania Todorova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??