Момиче стройно и красиво срещнах аз.
С къдрава коса, червена като огъня в нас.
С рокля шарена като дъга.
С усмивка грееща като звезда.
И питам се сега, да не е това ангел с крила.
И оказа се обаче само едно сираче,
но дори да е сираче някой ден аз знам,
че ще стане царица на света голям.
© Stefania Todorova Всички права запазени