2 ago 2008, 18:33

Момиченце на 33 

  Poesía » Otra
1313 1 11

Мило недораснало момиченце,

защо така из облаци летиш,

куклите си още ги обичаш

и с пижама на меченца спиш?

Виждаш любовта равнинно кръгла,

без дори и капки петънца,

по безумие си често първа,

може би и затова си все сама.

От живота ти безценната поука

си извличаш само обичта,

всичко друго хвърляш на боклука...

докога момиченце така?

Може би така е по-добре -

да витаеш просто в небесата,

рано ти да е останеш без криле,

затова си тичай и си пускай хвърчилата...

© Камелия Кацарска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??