Момичета сме ужким,
а мъжки се държим,
и вместо на кафенца,
по кръчмите седим.
И как със тебе тука
се мъкнем ден по ден,
човекът ни запомни,
помни това от мен!
Добър човек е, виждам,
не казва нищо той,
макар че му е странен
нашия запой.
Бира със кебапи
мааме за час,
къде ще види той
момичета кат' нас?!
© Йонка Стефанова Todos los derechos reservados
мааме за час
кво има да се чуди,
много са кат`нас
(и аз, и аз!)