2.05.2009 г., 0:16 ч.

Момичета 

  Поезия » Хумористична
530 0 2

 Момичета сме ужким,

а мъжки се държим,

и вместо на кафенца,

по кръчмите седим.

 

И как със тебе тука

се мъкнем ден по ден,

човекът ни запомни,

помни това от мен!

 

Добър човек е, виждам,

не казва нищо той,

макар че му е странен

нашия запой.

 

Бира със кебапи

мааме за час,

къде ще види той

момичета кат' нас?!

© Йонка Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бира със кебапи
    мааме за час

    кво има да се чуди,
    много са кат`нас
    (и аз, и аз!)
  • кръчми > кафенца
    Оригинална идея.
Предложения
: ??:??