28 feb 2007, 20:29

Момичето.... 

  Poesía
1053 0 13

 

Наистина ли искаш да ме видиш

и струва ти се,

че не ме познаваш,

след толкова години...

Тогава...

прочети...

открий ме,

момичето, което бях преди

сега е музика... и рими,

които от душа ти посвети,

момичето без възраст,

дето пее,

със същия, любим за тебе глас,

което с любовта си се гордее,

не се предава,

над което нямаш власт,

но е подкрепа тиха

в твойта мъжка крепост,

дори да не признаваш...

да... това съм аз...

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??