20 ago 2011, 15:03

Момичето с очите резедави 

  Poesía » De amor
475 0 7

Момичето с очите резедави....

Нима бях аз?

... Белегът, който ти оставих

в потаен час....

 

Дръвчето с вишневите клони....

Нима цъфти?

... Въздишка лятото отрони

и тръгна ти....

 

Септември с есенния вятър.....

Нима вали?

Напразно търся под листата

аз две следи...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??