22 ene 2017, 12:20

Момина сълза 

  Poesía » De amor
583 0 1

Колко си нежна, красива!
Ти, моя, момина сълза!
Чиста и добра –
ти си любовта!

 

Обичам да усещам, твоя аромат
с безброй ,капчици роса богат.
Слънце на пролетта –
обичам те, докрай света!


Време е да си отида,от тебе да замина...
Аз съм студ,ти си топлина!
Знаеш, зимата и пролетта,
заедно да бъдат – те не могат!


Нежност, моя –
не забравяй, ще мисля за теб ,всеки ден!
Ала ти не тъгувай за мен,
моя, момина сълза...

© Димитрина Русенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??