27 mar 2019, 23:30

Момина сълза 

  Poesía » Del paisaje
666 0 0

Белички цветчета, сълзите на момиче.

Деликатно цвете, с капчици роса.

Колко си красиво в дивата гора.

Моля те кажи ми, как те теб наричат.

Всички ме наричат момина сълза.

 

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??