27.03.2019 г., 23:30 ч.

Момина сълза 

  Поезия » Пейзажна
664 0 0

Белички цветчета, сълзите на момиче.

Деликатно цвете, с капчици роса.

Колко си красиво в дивата гора.

Моля те кажи ми, как те теб наричат.

Всички ме наричат момина сълза.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??