20 jun 2013, 15:37

Монети 

  Poesía » De amor
363 0 4

 

                                         МОНЕТИ 

 

                                         Когато хвърлихме с теб монети

                                         в оня, във съдбовния фонтан,

                                         своята поставих в ръцете ти.

                                         От тогава все се връщам там…

 

                                         Хвърлям днес последната монета.

                                         Странно е,  но не желая нищо,

                                         само някой скитник да нахрани.

 

                                         Гледа ме от дъното - око на сляпа врана…

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??