МОНЕТИ
Когато хвърлихме с теб монети
в оня, във съдбовния фонтан,
своята поставих в ръцете ти.
От тогава все се връщам там…
Хвърлям днес последната монета.
Странно е, но не желая нищо,
само някой скитник да нахрани.
Гледа ме от дъното - око на сляпа врана…
© Радка Миндова All rights reserved.