15 mar 2011, 22:04

Монолог на скитника 

  Poesía » Otra
591 0 2


Уморих се от пътища,
от хотелски стаи.
Имам само сънища,
красиви думи…
това е.
Аз, роденият между два сандъка,
отгледаният в сто градчета и села,
не мога да спра,

да кажа "До тука!
Имам Дом, ела!"
Ще ме зове непознатото.
Призивно колела ще звънят…
А на прозореца мушкатото
ще плаче

за уют.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??