Mar 15, 2011, 10:04 PM

Монолог на скитника 

  Poetry » Other
536 0 3


Уморих се от пътища,
от хотелски стаи.
Имам само сънища,
красиви думи…
това е.
Аз, роденият между два сандъка,
отгледаният в сто градчета и села,
не мога да спра,

да кажа "До тука!
Имам Дом, ела!"
Ще ме зове непознатото.
Призивно колела ще звънят…
А на прозореца мушкатото
ще плаче

за уют.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??