Имах аз един проблем,
нямах си автомобил
и казах на един серсем,
ама той мошеник бил.
-Намери ми пич, кола,
евтина ама добра!
Но подлецът- тая гад,
пробута ми изгнил Пасат.
100 пъти щях да се пребия,
зарад` гнусната мастия.
То не бе съединител,
компютър, ремъци, тръбички,
или скоростна кутия...
вкупом чупеха се всички.
Десет пъти с репатрак,
я прекарвах пак и пак,
само че до друг сервиз.
Няма да му плащам я,
на тоя мазен, гнусен глист.
Хвърлих й торба пари,
а тя не иска да върви.
Ще ви кажа как се казва,
мургавата, гнойна язва.
Иво.... ако ме четеш,
майката да си е*еш!!!
Авт. Весо: 29.03.2019г.
© Веселин Христов Todos los derechos reservados