24 jul 2009, 1:02  

Дали... 

  Poesía » De amor
2514 0 29

 

Ще дойде някой - много по-различен –
(а може би – съвсем обикновен).
Ще тръгне с мене, без да ми се врича
и тихо ще остане в моя ден.

Сами ще идват най-добрите думи.
Сърцата ни в синхрон ще затуптят.
И нещо ще се случи помежду ни...

Дали така започва любовта?!

 

 

 

 

 

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??