Jul 24, 2009, 1:02 AM  

Дали... 

  Poetry » Love
2515 0 29

 

Ще дойде някой - много по-различен –
(а може би – съвсем обикновен).
Ще тръгне с мене, без да ми се врича
и тихо ще остане в моя ден.

Сами ще идват най-добрите думи.
Сърцата ни в синхрон ще затуптят.
И нещо ще се случи помежду ни...

Дали така започва любовта?!

 

 

 

 

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??