7 nov 2017, 11:25

Море от коса 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
761 1 2

Какво съм аз? – 
един кораб, който се носи
по вълните на твоите кичури
и се губи нарочно,
за да не се погуби.

 

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

Драгомир Лаброев

06.11.2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??