7.11.2017 г., 11:25 ч.

Море от коса 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
856 1 2

Какво съм аз? – 
един кораб, който се носи
по вълните на твоите кичури
и се губи нарочно,
за да не се погуби.

 

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

Драгомир Лаброев

06.11.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??