Nov 7, 2017, 11:25 AM

Море от коса 

  Poetry » Love, Free verse, Other
754 1 2

Какво съм аз? – 
един кораб, който се носи
по вълните на твоите кичури
и се губи нарочно,
за да не се погуби.

 

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Драгомир Лаброев

06.11.2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??