20 abr 2011, 23:06

Море - сълзи 

  Poesía » Erótica
693 0 0

Мисля си, че те желая,

разсъбличам те,

милвам те.

Ръцете ми се плъзгат

бавно...

Гърдите ти са стегнати,

здрави.

С пръсти лекичко докосвам

всяко косъмче трептящо.

Кожата ти наелектризирана

по дланите ми полепва.

Поглеждам в очите ти,

а там море - сълзи

и в морето слънчеви лъчи.

Блясък ме пронизва жестоко,

но не боли.

Разтварям устните си леко

и ги поставям върху твоите –

копнеещи устни до полуда.

Започват да ме изпиват

ненаситно,

а очите ми жадни

морето поглъщат.

Ръцете ти плътно ме поемат.

Усещам твърдина.

О, да...

Готов си да ме разпориш

с любовта.

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??