16 nov 2007, 23:37

Море, вълни… нима?!... 

  Poesía » De amor
635 0 4
 

 

Море от огън.

Море от страст.

Борба за порив.

Борба за власт...

          Какво си Ти?

          Какво съм Аз?

          Нима крещиш?!...

          Или това е моят глас?!...

Вълни от ритъм.

Вълни от сласт и зов...

Сърцето питам -

 ... покриват всеки пласт любов....

           Къде си Ти?

           Къде съм Аз?

           Защо мълчиш?!...

           Нима потъна във Контраст?!...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??