Море от огън.
Море от страст.
Борба за порив.
Борба за власт...
Какво си Ти?
Какво съм Аз?
Нима крещиш?!...
Или това е моят глас?!...
Вълни от ритъм.
Вълни от сласт и зов...
Сърцето питам -
... покриват всеки пласт любов....
Къде си Ти?
Къде съм Аз?
Защо мълчиш?!...
Нима потъна във Контраст?!...
© Вечерница или Зорница Все права защищены