По тялото ми
бавно
пропълзява
онази нежна тръпка
на обичане,
когато
с устни солени
морето
в милувка притихнало
думи красиви
изрича...
В пясъчна
топла постеля
с нежност безбрежна
гола и мокра
с морето се любя...
кротко
вълните прииждат,
с любов
ме обливат
в мене проникват
и е толкова хубаво...
МУЗИКА
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados
!!!!