17 июл. 2009 г., 02:26

Морето... 

  Поэзия » Любовная
3136 0 43

 

 

                                               По тялото ми
                   бавно
                   пропълзява
                   онази нежна тръпка
                   на обичане,
                   когато
                   с устни солени
                   морето
                   в милувка притихнало
                   думи красиви
                   изрича...

                   В пясъчна
                   топла постеля
                   с нежност безбрежна
                   гола и мокра
                   с морето се любя...
                   кротко
                   вълните прииждат,
                   с любов
                   ме обливат
                   в мене проникват
                   и е толкова хубаво...

          

 

 

                       МУЗИКА

 

               Vangelis-West across the sea

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??