4 sept 2019, 0:56  

Морето 

  Poesía » De amor
400 0 2

Морето знае всичките ми тайни,
морето красиво знае за теб...
И че във себе си държа пожари
дори отвън да се правя на лед.

© Есенен блян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??