4.09.2019 г., 0:56 ч.  

Морето 

  Поезия » Любовна
386 0 2

Морето знае всичките ми тайни,
морето красиво знае за теб...
И че във себе си държа пожари
дори отвън да се правя на лед.

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??