~&*~
СТАРТ КЪМ...
ВЕЧНОСТТА~*
КОМПОЗИТОР!!!
АВТОР НА
Великолепието от Чувства-
звуци~*
ДИМИТЪР КИРОВ!!!
~&*~
Картината на дните ми
РИСУВА СЕ...
С отрязаните си коси
Милувам листа чист~*
И тюркоазено море
Вълнува се...
В душата ми
Без повей~*
Завихрено от
УСТРЕМ!
Бриз...
~&*~
А дъното...
Тъй бистро е~*
НЕ ТЪМНО Е!
Безпясъчно...
НА ДЪНОТО ЗВЕЗДА!!!
Със колко лъча е...
Не знам~
НО ЗНАМ...
ДУШАТА Е ЕДНА!!!
На дъното...
Звездата ТАМ
Оглежда се~*
И УЖ Я ИМА...
А е Блян~*
Уж пипаш я...
А когато стигнеш ме~*
Прегръщаш само
Дъх и плам...
И НЕЙДЕ ГОРЕ СЪМ~*
А в ниското зова те аз...
Из дълбините твои
Гушкам се~*
Играя на ЖИВОТ
И давам на Мечтите свои
Родилен тласък,
Със стремежност
На сега родил се Бог~*
~&*~
В МОРЕТО МОЕ
Ти нагазил си...
Ще те пощадя~*
ЗВЕЗДАТА СВОЯ
Сам поднасям ти...
МЕЧТА ДАРЯВАМ ТИ!!!
МЕЧТА~*
Лъчът от дъното
Е само знак,
Че над морето мое -
Тъмното...
ЗВЕЗДА ЖИВЕЕ
И ставам Тюркоаз~*
~&*~
Лъчът пронизва ме...
И в Пътя си
Вълшебни цветове реди~*
МИЛУВА ЛИСТА ЧИСТ...
И гали ме!!!
Целува моето безплътие...
ИЗГРАЖДА ПЛЪТНОСТ -
цветове рисувани
От четка с милващи коси~*
Картината на дните ми
РИСУВА СЕ...
Извайвам миг след миг~*
И всеки следващ ден...
ВСЕ ПО-ПРЕКРАСЕН Е!
Е все по-чист~*
И НИЩО НЕ СЛОМЯВА МЕН!
Звездата води ме...
Диша в тюркоазените ми води...
Тежи вълната ми~*
ПОКОРНА Е ~*
ДЪРЖА В РЪЦЕТЕ СИ
МЕЧТАТЕЛНОСТ
ЗА ЩИТ!
~&*~
МОРЕТО МИ~*
Издишано...
кротичко полюшвано
по вълните на Душата ми
днес
9 декември 2010 г
~&*~
ПОДАРЪК!
На ГЕОРГИ КОЛЕВ (F)
Който прави
ДОБРОТО ДА СЕ СЛУЧВА!
...
само Л-Е
послесловие~*
Добрите хора са ДАР!
... за споделяне
ЗА ПОЗНАВАНЕ~*
Да докоснеш Добър човек...
Е като да споделиш
НАДЕЖДА!!!
http://www.vbox7.com/play:135f0a47
© Л-Е Todos los derechos reservados
Със колко лъча е...
Не знам~
НО ЗНАМ...
ДУШАТА Е ЕДНА!!!"
Благодаря за приятното усещане!
Денят ми ще бъде усмихнат ТИ СИ!