9.12.2010 г., 22:47 ч.

Морето ми 

  Поезия » Бели стихове
1029 0 5

~&*~

 

СТАРТ КЪМ...

          ВЕЧНОСТТА~*

 

 

КОМПОЗИТОР!!!

АВТОР НА

         Великолепието от Чувства-

                                                 звуци~*

 

 

ДИМИТЪР КИРОВ!!!

 

 

~&*~

Картината на дните ми

РИСУВА СЕ...

 

С отрязаните си коси

Милувам листа чист~*

 

И тюркоазено море

Вълнува се...

В душата ми

Без повей~*

Завихрено от

УСТРЕМ!

Бриз...

~&*~

 

А дъното...

Тъй бистро е~*

НЕ ТЪМНО Е!

Безпясъчно...

НА ДЪНОТО ЗВЕЗДА!!!

Със колко лъча е...

Не знам~

 

НО ЗНАМ...

ДУШАТА Е ЕДНА!!!

 

На дъното...

Звездата ТАМ

Оглежда се~*

 

И УЖ Я ИМА...

А е Блян~*

 

Уж пипаш я...

 

А когато стигнеш ме~*

Прегръщаш само

Дъх и плам...

И НЕЙДЕ ГОРЕ СЪМ~*

А в ниското зова те аз...

Из дълбините твои

Гушкам се~*

Играя на ЖИВОТ

И давам на Мечтите свои

Родилен тласък,

Със стремежност

На сега родил се Бог~*

 

~&*~

 

В МОРЕТО МОЕ

Ти нагазил си...

 

Ще те пощадя~*

ЗВЕЗДАТА СВОЯ

Сам поднасям ти...

 

МЕЧТА ДАРЯВАМ ТИ!!!

 

МЕЧТА~*

 

Лъчът от дъното

Е само знак,

Че над морето мое -

Тъмното...

ЗВЕЗДА ЖИВЕЕ

И ставам Тюркоаз~*

~&*~

 

Лъчът пронизва ме...

И в Пътя си

Вълшебни цветове реди~*

МИЛУВА ЛИСТА ЧИСТ...

И гали ме!!!

Целува моето безплътие...

ИЗГРАЖДА ПЛЪТНОСТ -

цветове рисувани

От четка с милващи коси~*

 

Картината на дните ми

РИСУВА СЕ...

Извайвам миг след миг~*

 

И всеки следващ ден...

ВСЕ ПО-ПРЕКРАСЕН Е!

Е все по-чист~*

 

И НИЩО НЕ СЛОМЯВА МЕН!

Звездата води ме...

Диша в тюркоазените ми води...

Тежи вълната ми~*

ПОКОРНА Е ~*

 

ДЪРЖА В РЪЦЕТЕ СИ

МЕЧТАТЕЛНОСТ

ЗА ЩИТ!

 

 

~&*~

 

МОРЕТО МИ~*

 

Издишано...

      кротичко полюшвано

          по вълните на Душата ми

 

днес

    9 декември 2010 г

~&*~

 

ПОДАРЪК!

 

На ГЕОРГИ КОЛЕВ (F)

 

Който прави

ДОБРОТО ДА СЕ СЛУЧВА!

 

...

само Л-Е

 

послесловие~*

 

 

Добрите хора са ДАР!

... за споделяне

ЗА ПОЗНАВАНЕ~*

 

Да докоснеш Добър човек...

Е като да споделиш

НАДЕЖДА!!!

 

http://www.vbox7.com/play:135f0a47

 

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "НА ДЪНОТО ЗВЕЗДА!!!
    Със колко лъча е...
    Не знам~

    НО ЗНАМ...
    ДУШАТА Е ЕДНА!!!"


    Благодаря за приятното усещане!
    Денят ми ще бъде усмихнат ТИ СИ!
  • Да... За мене е точно така, а вярвам и за много други хора... Благодаря Ви, Ева! Щастлива съм, че уловихте поантата в текста!
  • ...!!!
    Да докоснеш Добър човек...
    Е като да споделиш
    НАДЕЖДА!!!
  • Любов... Толкова обичам това обръщение!
  • Лекуваш ме, любов...
Предложения
: ??:??