1 jul 2009, 0:14

Морето на любовта 

  Poesía » De amor
1759 0 2

Морето на любовта

 

Пустинно жаден съм... Мираж!

Лазурно хубава жена!

Аз съм затоплен, като плаж,

а ти красива кат' вълна.

 

Стихии любовни се разбиват,

обливат нашите тела.

Разлива се по мойта твърдост

изящната ти мекота.

 

Главата ми е като яхта -

полюшват я вълните.

А аз свободен съм от вахта -

между земята и звездите.

 

Сърцето ми е нежна котва,

забито в твойта длан.

Дарява с чувственост безбрежна

своя капитан.

 

Душата ми е чайка бяла,

летяща над безкрая,

готова да се гмурне цяла

и да отплува в рая.

 

Прегръщам те и стискам,

разплакано се смея.

Дълбоко в тебе искам

с любов да се разлея.

© Борис Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мило и красиво.
  • Разкош! Чувственост и чувство - дълбоко, завладявашо! Всяка дума в тези стихове има сетива!Благодаря за тези красиви поетични мигове!!!
Propuestas
: ??:??