8 ago 2024, 9:05

Морето ще ме разбере 

  Poesía
57 0 0

Морето ще ми донесе

щастливи летни дни

и лятото не се, не се

дели, расте, сладни.

 

Морето ще ме разбере

до всички тишини,

от хора много по-добре,

до смях и дълбини.

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??