Aug 8, 2024, 9:05 AM

Морето ще ме разбере 

  Poetry
60 0 0

Морето ще ми донесе

щастливи летни дни

и лятото не се, не се

дели, расте, сладни.

 

Морето ще ме разбере

до всички тишини,

от хора много по-добре,

до смях и дълбини.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??