9 jun 2013, 17:24

Морска пяна 

  Poesía » De amor
725 0 2

Усещал ли си някога

любов чрез думи,

без погледи,

само сладки, малки думи,

преливащи от красота и мекота,

сякаш изричат "ОБИЧАЙ МЕ"!

Това крещях и аз,

като сирена пееща в звездната нощ,

като русалка, чиито сълзи все едно крещят

"Искам да съм пяна... жива... красива... морска пяна".

 

 

© Звезден прилив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??