15 sept 2008, 23:48

Морска вълна 

  Poesía » Otra
571 0 5

Не съм писала скоро,

не, всъщност те лъжа,

написах онова писмо,

на морето за да кажа...

Намерило те е то днес?

Навярно ти е все едно.

Недей остава там, влез,

навън вали... из ведро...

 

Напича слънце ли, как

намокрил си се цял?...

На морето ухаеш пак,

на морски бриз повял...

Надалеч е било морето,

не разбирам, а аромата?

Носиш си го в сърцето!

Но не и мен - вълната...

 

15.09.2008г

(цикъл "Синьо перо")

 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??