15 ago 2016, 17:32

Морска въздишка 

  Poesía » Formas orientales
875 0 11

Морска целувка,

топла солена вълна,

галещо лято.

 

***

 

Крясък на гларус

корабно бяло платно,

морска въздишка.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??