Aug 15, 2016, 5:32 PM

Морска въздишка 

  Poetry » East forms
899 0 11

Морска целувка,

топла солена вълна,

галещо лято.

 

***

 

Крясък на гларус

корабно бяло платно,

морска въздишка.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??