23 jul 2007, 10:26

МОРСКО НАСТРОЕНИЕ - 1 

  Poesía
461 0 3
Слънце, море с чайки реещи се!
Гола плът с поглед мержелеещ се!
Носи се парашут с вятър попътен!
Дивен кораб - в морето навътре!
Плажна ивица - дъга почерняла!
Мало и голямо - за море копняло!

Вихрят се вълни игриви,
палави и незлобливи.
Малките се наслаждават,
големите се обожават!

А сякаш чайките бели,
слънце не видели,
над нас политат смело!
От ревност сини, вълните,
послания любовни
изпращат в синевите!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??