23 may 2006, 20:28

Мост към теб 

  Poesía
1130 0 5

Искам да построя мост
Но не от тухли и цимент
А от лъчи, облаци и любов
Не от Лондон до Ню Йорк
А от земята до вселената
Не искам пътни знаци
Нито светофари
Сега строя мост
Но не от тухли и цимент
А от лъчи, облаци и любов
От моето до твоето сърце
И без никакви ограничения
Сега летим към Космоса
Искам мост от тук до небето
От земята до вселената
От моето до твоето сърце
Любов, лъчи, дъга и
розови облаци
нека се простират
от моето до твоето сърце

© Стела Мънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??